Weekend pozwala na zabawy ze śniadaniem, więc została wyciągnięta maszyna do Takoyaki. Ta japońskia przekąska to pierwotnie kulki robione z ciasta na bazie mąki z pszenicy i mięsa ośmiornic, ale przekraczając granice Japonii zrzucała gorset ograniczeń i nabierała nowych odcieni, żeby nie powiedzieć rumieńców, igrając ze składnikami.
niedziela, 27 kwietnia 2014
Uśmiech Azji! Takoyaki oraz małże z warzywami w słodko-kwaśnym sosie.
Weekend pozwala na zabawy ze śniadaniem, więc została wyciągnięta maszyna do Takoyaki. Ta japońskia przekąska to pierwotnie kulki robione z ciasta na bazie mąki z pszenicy i mięsa ośmiornic, ale przekraczając granice Japonii zrzucała gorset ograniczeń i nabierała nowych odcieni, żeby nie powiedzieć rumieńców, igrając ze składnikami.
Etykiety:
dieta,
imbir,
jajeczka przepiórcze,
kalorie,
kcal,
małże,
odchudzanie,
sos rybny,
takoyaki,
waga,
wartości odżywcze,
warzywa,
witaminy,
zdrowe jedzenie,
zdrowie
Subskrybuj:
Posty (Atom)